Ontruimingsoefening

In geval van een calamiteit kan het voorkomen dat uw bedrijfspand ontruimd moet worden. Alle medewerkers en bezoekers moeten binnen een paar minuten buiten staan. Omdat een calamiteit altijd onvoorspelbaar en onverwachts is, is oefenen juist heel belangrijk.

Calamiteiten zoals een bommelding, brand, ongeval of gaslekkage zijn reden om iedereen zo snel mogelijk te ontruimen. Dit lukt alleen wanneer de BHV organisatie goed getraind is en op de hoogte van de interne procedures.

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om minimaal een keer per jaar een ontruimingsoefening te houden?

Fire&Security4u heeft de kennis om u te helpen met een realistische ontruimingsoefening. Wij hebben de juiste materialen voor een goede oefening. Eventueel kan er met LOTUS slachtoffers gewerkt worden om de oefening nog meer realistisch te maken.

Wij kunnen zowel een table-top oefening verzorgen alsmede een echte ontruimingsoefening.
De echte ontruimingsoefeningen zijn te verdelen in verschillende type:

-Type 1: Iedereen is op de hoogte van de oefening.

-Type 2: Iedereen weet dat er op een bepaalde dag of week een oefening gehouden zal worden.

-Type 3: Alleen de BHV en bedrijfseigenaar is op de hoogte van de oefening. Juist hierdoor ontstaan er onverwachte elementen voor de deelnemers en BHV’ers.

-Type 4: Enkel een kleine groep mensen weet van de oefening. Dit type is het meest complex maar heeft als voordeel dat dit zeer realistisch is.

Na afronding van de oefening nemen we de oefening door en zullen we het evaluatie formulier bespreken.

Duur: De duur van deze training is 1 dagdeel. ( 2 uur )
Locatie: incompany
Prijs: 395,- ex btw ex reiskosten